Appartement

Appartement (8 tm 20 personen)

Het appartement heeft 2 vierpersoons slaapkamers en een aangrenzende slaapzaal met extra sanitair.

De vierpersoons kamers hebben een aparte toilet en douche. Bij de slaapzaal zijn extra douches en toiletten beschikbaar.
Er kunnen maximaal 20 personen verblijven. Het minimum aantal personen is 8. Door een grote schuifdeur kom je op het balkon dat uitkijkt over de weides, het erf en de bossen.
In 2015 is het appartement verbouwd. Er is nu een grote woonkamer van 70 m2, nieuwe keuken met 8 kookpitten, oven en koelkasten. En niet te vergeten een gezellige pelletkachel (houtkorrels) waar je heerlijk omheen kunt zitten.
Kortom genieten!

Dop verhuurt de accommodatie en zelf zorg je voor textiel (handdoeken, theedoeken, matrasovertrek, slaapzak / dekbed), eten en drinken. Wij zorgen er voor dat de ruimte schoon wordt opgeleverd bij aankomst.

Bij vertrek lever je de accommodatie, stallen, erf en weides weer schoon op. Je kunt de schoonmaak van de accommodatie ook door ons laten doen. (zie Prijzen)

Omdat er bijna altijd meerdere groepen tegelijkertijd aanwezig zijn bij Dop is het heel prettig als iedereen meteen de mest opruimt in de bakken en op het erf. Daar hebben we allemaal plezier van!

Klik hier voor de film

  •  

    Appartement

  •  

    Blokhut

  •  

    Groepsaccommodatie

Reserveren / Optie