Lilian en Claudia 2014

Lilian en Claudia 2014

Op woensdag 22 oktober 2014

Van 7 tot 11 juli hebben wij een heerlijke midweek in het appartement van Dop Heets Del mogen vertoeven. Dit was niet onze eerste keer, echter wel de eerste keer dat wij kennis mochten maken met Niels.

Niels heeft uitgebreid de tijd genomen ons alles uit te leggen en ons te informeren over de toekomstplannen met het complex. Prettig communiceren, wij hadden er direct een goed gevoel bij.
De paarden konden direct genieten op de wei terwijl wij onze spulletjes rustig konden uitpakken en plaatsen in de goed afgesloten zadelkamer.
Dop Heets Del blijft voor ons een klein stukje hemel op aarde, en dat gaat nog niet eens over de accommodatie maar over de unieke locatie. Het uitzicht vanaf het terras op onze twee grazende Arabische Volbloeden, daar kan geen vijf sterren all in resort tegenop!
Daarnaast is de accommodatie van alle gemakken voorzien. Wij hebben van het prachtige weer genoten, en zelfs in de gietende regen gauw het ruiterpad opgereden. Want van een beetje regen smelten wij niet. En het voordeel van de Veluwe zijn de vele bomen, waardoor het op de ruiterpaden toch een beetje minder regent :).

Kortom, niets meer dan lof! Een aandachtspunt zijn wellicht de matrassen in het appartement, deze zijn vrij hard. Maar na een dag paardrijden slaap je hoe dan ook overal.

Niels, ga zo door en tot gauw!

Groetjes,
Lilian en Claudia en natuurlijk onze paarden Princesa en Antares-Joy

Equi Unity 2014

Equi Unity 2014

Op woensdag 8 oktober 2014

Op de dag van aankomst werden we hartelijk ontvangen door Niels. Hij had de tijd om ons alles te laten zien en al onze vragen te beantwoorden. Ook gedurende het weekend was Niels goed bereikbaar als er iets kapot was of als we een vraag hadden.
De paarden hebben heerlijk in de wei gestaan, vanaf het balkon van het appartement konden we ze zien. We hadden prachtig weer, zo mooi zelfs dat het fijn was dat we in de koele binnenbak aan het werk konden. Ook 's avonds was het fijn dat we in de binnenbak konden werken, we hadden goed licht en de bak is lekker ruim.
Als je een buienritje wilt maken hoef je alleen maar je paard te zadelen en het erf af te rijden. Je kunt dan eindeloos over de veluwe rijden, met prachtige brede paden en ook leuke kronkelpaadjes.
We hebben genoten van de rust van Dop heets del, en van de ruimte voor de paarden.

Groetjes, Else

Pensionstal de Hornhoeve 2014

Pensionstal de Hornhoeve 2014

Op donderdag 11 september 2014

We zijn met onze pensionstal voor een weekend naar de Veluwe vertrokken om in de bossen te crossen! Stal uit, ruiterpad op! Kan niet beter! We hebben een superweekend gehad. 's Avonds borrelen op het dakterras om de volgende ochtend te dauwtrappen in het bos!
Waarschijnlijk tot volgend jaar!

Namens iedereen van Pensionstal de Hornhoeve

www.hornhoeve.nl

De Plantage 2014

De Plantage 2014

Op dinsdag 2 september 2014

Hallo Niels,

Wij willen jou bedanken voor je fantastische service en prettige samenwerking. De kids hebben allemaal enorm genoten deze week.

En zijn allemaal met positieve verhalen thuis gekomen! Dat zelfs de ouders nu al een week mee willen op Ponykamp.

We zijn dit jaar voor het eerst op Dop Heets del en hebben gelijk voor Maart en volgend jaar Augustus besproken!
De uitrij mogelijkheden vanaf Dop zijn echt perfect, en voor iedereen is er wel iets te doen op de locatie.

Namens alle kinderen en leiding willen we jou bedanken voor deze fantastische week!

Succes met de verbouwing, en dan zien we je graag in Maart

Zwartewaterruiters 2014

Zwartewaterruiters 2014

Op donderdag 14 augustus 2014

Hoi Niels,
Bedankt voor de prettige contacten in de voorbereiding van ponykamp 2014 van de Zwartewaterruiters.
We komen al 6 jaar met een flinke groep naar Dop Heets Del. Het is er altijd genieten en prettig vertoeven voor mens en paard/pony.
De kinderen verdelen zich direct over de verschillende slaapzalen, en de pony’s nemen plekjes in de stal naast vriendjes en vriendinnen in beslag. Om vervolgens van het heerlijke grote netwerk van ruiterpaden te genieten. Echt ideaal is de ligging van de accommodatie direct van het terrein de bossen in en heerlijk vrij. De variatie van dichte bossen, naaldbossen en heide is prachtig, ook worden er vaak tijdens de ritten hertjes of zwijntjes gespot. Ook bij ons is de trampoline goed gebruikt net als het speel/voetbal veldje en door het mooie weer hebben we heerlijk met z’n allen kunnen genieten op de picknick banken voor de accommodatie.
Je hebt ons enthousiast gemaakt met je plannen voor volgend jaar, en hebben dan ook al weer een optie voor de zelfde week.

Vriendelijke groet,
Namens de Zwartewaterruiters uit Genemuiden
www.zwartewaterruiters.nl
Albert Beens

R.V. & P.C. De Benschopper Ruiters 2014

R.V. & P.C. De Benschopper Ruiters 2014

Op dinsdag 12 augustus 2014

We hebben een fantastisch kamp gehad bij Dop Heets Del! De uitrij mogelijkheden vanaf de accommodatie zijn echt perfect, met een ruiterpad wat naast de bak begint, zeker met onze groep met veelal jongere ruiters heel fijn. Daarnaast is er zowel binnen als buiten alle ruimte om je als groep te vermaken. De trampoline en het stuk gras met doeltjes zijn dan ook intensief gebruikt dit kamp.
De faciliteiten voor de paarden zijn prima in orde, met ruim weiland, boxen en veel plekken om de paarden vast te zetten met opzadelen.
We hadden nog wel wat langer willen blijven!

Met vriendelijke groet,

 

R.V. & P.C. De Benschopper Ruiters

www.benschopperruiters.nl

Hippisch Centrum Hoeksche Waard 2014

Hippisch Centrum Hoeksche Waard 2014

Op zondag 10 augustus 2014

Beste Niels,

Weer bedankt voor de samenwerking tijdens ons Ruiterkamp 2014. We hebben met de kinderen, de leiding en de pony's en paarden weer een fantastische week gehad.

De geweldige uitrij mogelijkheden naar de bossen in de directe omgeving en de vrijheid die we op de accommodatie hebben zijn geweldig.

Parkeerplaatsen voor de deur, goede stallen, de weiden, de speelmogelijkheden voor de kinderen en de privacy van eigen terras zorgen er voor dat we ons weer gelijk thuis voelden.

Nu je ook nog opknapplannen hebt, zal het alleen nog maar beter worden.

Bedankt en tot volgend jaar.

Namens Hippisch Centrum Hoeksche Waard uit Oud-Beijerland

Stephanie en Nico Bezemer