Voorwaarden

Aanbetaling en Borg

Als je een accommodatie voor een datum vast wil leggen kan dat door te reserveren of een optie te nemen.
Een optie betekent dat we de datum voor je vast leggen tot het moment dat de reservering definitief wordt.
Als een andere groep in de tussentijd definitief wil reserveren laten we je dat meteen weten. Je hebt dan de keuze om zonder kosten te annuleren of op dat moment definitief te reserveren.
Als je reserveert krijg je van ons altijd een bevestiging met een prijsopgave. We vragen een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag. Nadat de aanbetaling is ontvangen is de reservering definitief. Ook vragen we vooraf een borg ter hoogte van de schoonmaakkosten. De borg maken we binnen een week na vertrek over als alles netjes is achtergelaten.
Houd rekening met het minimum aantal personen per accommodatie, dat is het aantal personen waarvoor minimaal betaald moet worden.

Wil je reserveren of een optie nemen? Klik hier

Oplevering en Schoonmaak

Bij vertrek lever je de accommodatie, stallen en weides weer schoon op. Je kunt de schoonmaak van de accommodatie ook door ons laten doen. Je levert dan bezemschoon op. (dat betekent dat de accommodatie geveegd is, al het afval in de container zit en alles op zijn plaats staat) Kosten staan vermeld bij de verschillende accommodaties. De stallen zijn schoongeveegd en uitgemest waarbij je het schone stro bij elkaar geveegd kunt laten liggen. 


Aankomsttijden

Op de dag van aankomst ben je van harte welkom vanaf 15 uur 's middags, op de dag van vertrek lever je de accommodatie om 12 uur weer schoon op.
Afwijkende tijden zijn mogelijk in overleg. Je kunt altijd eerder komen of later gaan om nog een bosrit te maken.

Barbecue en open vuur

Er staat geen BBQ op het terrein die je kunt gebruiken. Je kunt er zelf een meenemen of een BBQ bestellen bij B&G Catering. Meer info bij Niels. Open vuur mag alleen in de vuurkorven.

Als er Code Rood of Oranje afgekondigd is mag er absoluut geen open vuur gemaakt worden. Dus geen BBQ en geen vuurkorven. Je wordt daarvan op de hoogte gebracht.

Roken mag alleen buiten, er staan asbakjes op de picknicktafels.

Gourmetten en frituren binnen niet toegestaan

In verband met electrische storingen, brandgevaar en stankoverlast is gourmetten en frituren binnen niet toegestaan.

Om te frituren hebben we krachtstroom tot je schikking en zijn er overdekte plekken waar het wel kan. Vraag het even na bij Niels.

Annuleringsvoorwaarden

• Bij annulering meer dan twee maanden van tevoren: 0% van het totaal bedrag
• Bij annulering minder dan twee maanden en meer dan een maand van tevoren: 50% van het totaalbedrag
• Bij annulering minder dan een maand van tevoren: 100% van het totaalbedrag
 

Overig:
• Bedragen zijn inclusief B.T.W.